Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/volumemax.cz/volumemax.cz/plugins/system/advga/advga.php on line 21

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/volumemax.cz/volumemax.cz/libraries/joomla/html/parameter.php on line 512

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/volumemax.cz/volumemax.cz/templates/theme741/index.php on line 39
Kingcrow a Votum v klubu Exit-Us
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/volumemax.cz/volumemax.cz/templates/theme741/index.php on line 141

Kingcrow a Votum v klubu Exit-Us

Akce v pražském Exitusu, na které byste rozhodně neměli chybět. Progressive metal v podání italských KINGCROW a Poláků VOTUM slibuje nevšední zážitek.

KINGCROW – Italy ( progressive metal )
www.kingcrow.it

Progresivně laděná rock/metalová skupina Kingcrow z Itálie je ve svém žánru skutečným diamantem – kapela, která vydává neuvěřitelně skvělá alba se bezpochyby během několika let zařadí mezi opravdové lídry tohoto stylu. Kingcrow vydali své poslední album v červnu letošního roku u společnosti Sensory Records. V minulosti absolvovali již 4 evropske šňůry  a předskakovali velikánům jakými jsou Fates Warning, Jon Oliva's Pain nebo Redemption, jedno turné absolvovali jako headliner.

Diskografie :
Eidos - 2015, Sensory records
In Crescendo - 2013, Sensory records
Phlegethon - 2010, Scarlet Records
Timetropia - 2006, Lucretia Recors International
Insider - 2003, Consytech Limited
Something Unknown - 2001, Videoradio

Video:



VOTUM – Poland ( progressive metal )
www.votumband.pl

Polsko se zdá být velice bohaté na post rock / progresivní kapely, jednou z nejzajímavějších je právě Votum, spojující oba póly těchto žánrů ve fantastický i dobrodružný mix temného smutku a majestátu zároveň. Nové album spatří světlo světa v únoru 2016, kdy take proběhne pražský koncert. Votum již v minulosti na turné představili svůj velmi specifický a neobvyklý přístup k progresivnímu rocku a metalu po celé Evropě.

Diskografie :
Harvest Moon – 2013
Metafiction – 2009
Time Must Have a Stop - 2008

Video:

Sobota 27.2.2016 19:30
Hudební Klub Exit-us, Sokolovská 195, Praha 9 (vedle divadla Gong)
www.exit-us.com
Vstupné :   250,- předprodej / 299,-  na místě
Support : TBA

 

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit